- Bingsa Gjenvinning ser frem til et godt samarbeid med Aksla IL. Sammen vil vi bidra til at barn og unge får et rent, trivelig og godt miljø på nye Ratvika stadion, sier daglig leder i Bingsa Gjenvinning Trond Lauritsen.

- Avtalen har til hensikt å fremme Bingsa Gjenvinnings synlighet og tjenester. Bingsa Gjenvinning har flere bl.a. flere bossdunker i forskjellige størrelser stående på anlegget slik en kan ha det flott og ryddig, sier markedssjef i Aksla IL Johnny Vattøy.

- Bingsa Gjenvinning er et lokalt avfallsselskap som leverer avfallstjenester og løsninger til kommunale og private virksomheter. Anlegget som ligger i Bingsa har tillatelse til mottak av alle typer avfall. Leverer du avfallet til oss, sørger vi for at det blir til noe nytt. Vi mener kortreist er bra, og er opptatt av lokal verdiskapning. Derfor leverer vi vårt brennbare restavfall til Tafjord Kraftvarme, som produserer miljøvennlig fjernvarme og strøm til byens befolkning, sier Jan Erik Halkjelsvik ved Bingsa Gjenvinning.


Hjemmeside

bingsaarbeider.jpeg