KIWI bidrar med fantastisk personlig support inn til klubben gjennom KIWIs Alexander Hopland, som sammen med staben står på døgnet rundt for at alle i «Aksla-land» skal få det de trenger til enhver tid.

- Vi er veldig glade for at KIWI Hatlane støtter klubben også i motgang, som vi har nå i disse Korona tider. KIWI har gjennom flere år vist seg som en profesjonell, fremoverlent og alltid positiv samarbeidspartner. Klubben og KIWI har et veldig godt samarbeid og det har aldri vært nei i deres munn når vi har foreslått tiltak eller muligheter for enten eksponering eller annen type samarbeid. Klubben håper at du som medlem og beboer i området støtter VÅR samarbeidspartner som legger igjen penger lokalt i ditt lokalmiljø, sier markedssjef i Aksla IL Johnny Vattøy. KIWI er en vesentlig faktor for at vi kan opprettholde en stor og god aktivitet i Aksla IL.

- KIWI er stolte av å samarbeid med Aksla IL og alle dets medlemmer. Vi har utviklet et godt konsept som gir vinn-vinn situasjoner hele veien, der vi blir meget godt profilert gjennom klubben. Det å støtte lokalt, og spesielt gjennom Aksla, hvor våre kunder er, er den beste investeringen vi kan gjøre. Vi håper du som bor i området ser verdien i å handle hos oss ettersom vi støtter klubben, sier butikksjef Alexander Hopland (avbildet over saken). Jeg vil også berømme våre kunder for å tilpasse seg og ta godt hensyn i disse Korona-tider, avslutter han.

#kiwi og #akslail gir #idrettsgledeforalle

Lik KIWI Hatlane sin Facebookside.

Vi anbefaler følgende muligheter i KIWI:

Vi anbefaler deg å bli Trumf-medlem og oppgradere til KIWI PLUSS der du får mange fordeler: https://kiwi.no/Bli-KIWI-PLUSS-kunde-og-fa-75-bonus-pa-fru…/ (15% bonus på all fersk frukt og grønt, 15% bonus på all ferskpakket fisk, 1% Trumfbonus på alle andre varer og 3 % bonus hver gang det er Trippel-Trumf)

Registrer deg i Sunnhetslotteriet: https://kiwi.no/sunnhetslotteriet/vinn-handlekurvens-verdi (Hver gang du handler utvalgte fiskeprodukter, og fersk frukt eller grønt, er du som KIWI PLUSS-kunde automatisk med i lotteriet. Hver uke vinner over 2700 kunder verdien av hele handlevogna)

Her kan du også søke om KIWI Bedriftskort: https://kiwi.no/Informasjon/KIWI-Bedriftskort/