Til alle klubber og lagledere,

 

Vi minner om at det er åpnet for å melde på lag i årets futsalserie, og at påmeldingsfristen er i dag mandag 5. oktober!

 

Til vinteren inviterer Sunnmøre Fotballkrets, sammen med sine medarrangører, alle lag i fotballkretsen i klassene 10 år til og med senior til å delta i vintersesongens futsalserie! Seniorklassene vil bare bli gjennomført dersom det blir åpnet for kamper i seniorfotballen.

 

I futsalserien vil hvert lag få totalt 9-12 kamper fordelt på 4 helger gjennom vinteren (fra 14. november til 28. mars). Hvert lag får ca. 3 kamper pr. helg, og alle kampene vil gå på samme dag. Hver kamp er på 1x18 minutt. I klassene 10-12 år føres det ikke resultat og tabell. Her er alle vinnere, og alle får derfor premie. Men for klassene 13 år til og med senior blir det resultatføring og kamprapporter som i fotball.

 

Det blir gjennomført futsalserie i alle klasser med nok påmeldte lag. Klasser kan bli slått sammen om det er for få lag påmeldt i en eller flere klasser.

 

Flinke arrangørklubber er med å sørge for at dette blir sosiale helger med fokus på trygghet, mestring og trivsel.

 

Deltakerkontingent er kr. 1.800,- pr. lag. For avgiften får laget hele 9-12 kamper, og det er premiering til alle lag i barneklassene og til de som blir kåret til  kretsmestere i ungdoms- og seniorklassene. NB! Det vil bli sendt ut faktura til klubbene i etterkant, så ingenting skal betales ved påmelding!

 

Påmeldingsfristen er i dag mandag 5. oktober, og her gjelder det å være tidlig ute å melde seg på siden det er begrenset med hallkapasitet.

 

Påmelding skjer via FIKS og det er kun FIKS-ansvarlig i klubben som kan melde på lag. Her finner du all informasjon du trenger for å melde på lag til futsalserien: https://www.fotball.no/kretser/sunnmore/aktivitet/futsal/futsalserie/#Toppen.

 

Vedlagt finner du også et informasjonshefte om futsalserien 2020/2021 med oversikten over hvilke helger det arrangeres futsalserie og av hvilke arrangører.

 

Håper vi ser akkurat ditt lag der til vinteren J

Last ned Informasjonshefte futsalserien 2020-2021.pdf

Vennlig hilsen 

 Veronica Nerland Madsen 

 Konsulent veronica.madsen@fotball.no   Tlf. 70 11 44 50 / 958 57 107

www.fotball.no/sunnmore