21.2.19
Norborg/Brattvåg2 - Aksla 6-0 (0-0)

I 2018 møttes også lagene til treningskamp, den gang vant N/B 4-1. Siden den gang har begge lagene rykket opp en divisjon, henholdsvis til 4. og 5.div. Den gang var Aksla hardt presset gjennom hele kampen. Målsetningen denne gang var å prestere bedre enn sist og få et bedre resultat.

Aksla mønstret en rekord ung 16- manns tropp (snitt 17,5 år) til dagens kamp.

Første omgang var meget solid av Aksla. Trygg defensivt og skummel offensiv. Her holdt laget god 4.divisjonsstandard og burde ledet til pause etter 3 gigantsjanser mot N/B som hadde null målsjanser!
Vi var godt fornøyd til pause!

Andre omgang starter med baklengs ganske kjapt og etter 30 min i 2.omg har vi 5 i sekken. Spissen vi visste var der, Magnus Seth, putter 4. Gode gamle Kristoffer Søviknes putter også ett. Per Kristian Helle scorer også. De fleste målene kommer etter markeringssvikt i feltet der rutine kommer til syne. N/B scorer på alle sine sjanser i 2.omgang og sjansestatistikken ender 6-3..Vi må tilbake til 2017 en gang for å finne en kamp der Aksla ikke har scoret! Alle i troppen fikk spille masse og fikk en meget fin referanse på nivået.

N/B har mange jevngode spillere, er aggressive og som alltid farlige på overganger. Det blir et lag å se opp for i 4.div. Vi takker N/B for kampen og bra opplegg med dommertrio, kaffe, brus og gode oppvarmingsballer.