13.seriekamp - onsdag 16.8.2023 - Langevåg Stadion 19:15
Mål Aksla: Esmeraldo Dragoti (str.), Mariano og Alexander Volle
Assist Aksla: Mathias Forberg og Ronald Dragoti
KampfaktaTabell
Bilder: Link

Med en enkel målsetning kom vi til Langevågen denne onsdagen: forbedre opptreden på bortebane når det gjaldt kvalitet i visse faser, poengfangst, færre antall innslupne og flere scorede mål. Vi lykkes - og feirer det sammen med våre supportere!

3 brødrepar i troppen som fort kunne vært 4 om vi ikke fikk sykdom rett før kampstart. 2 debutanter i Reza(17) og Jens(15). 3 endringer i 11er fra forrige kamp. Borte har vi ikke slått LIL i nyere tid(tap 4-2, 7-2, 4-2) , mens hjemme slo vi dem i vårkampen 2-1 samt seier i 2019 3-1. Vi måtte snu bortekomplekset!

Rotete åpning første 20. Mye ballmiss. Mye direkte slurv. Store avstander def og lite samhandling off. Inn i mellom rotet kommer det 2 mål, ett til hver av lagene.
Etter 4 minutter blir Ronald felt på hjørnet av 16-meteren. Mathias slår inn til Alexander som banker den I mål med hodet. 0-1. Etter 8 min scorer LIL på en situasjon vi skal ha kontroll på. En 5-meter går rett igjennom, stusser, og LIL spiller er alene med keeper og spiller en annen medspiller gjennom. Mål. 1-1. No good. 16 minutter og Esmeraldo har frispark mot krysset som blir reddet. 30 minutter 1-2. Esme blir felt i straffefeltet og setter straffen i mål.
Pause. Skjerpings. Vi er vår egen verste fiende.

73.min. 3-1. Esme skaffer Corner som Ronald tar. Mariano knasker alle I lufta og scorer.
2.omgang er bedre og vi har mer fokus. Langevåg fikk trent på enormt med cornere på slutten men maktet ikke putte.

Tøff bortekamp på vanskelig bortearena men vi taklet utfordringen og har snudd en trend.
Gutta er i godt driv, vi er flere på trening, konkurranse om plassene og vi gleder oss til ny hjemmekamp torsdag 24.8. på Magiske Ratvika Stadion mot Sif/Hessa.
Er Aksla plutselig favoritter med 4.plass og 24 poeng etter 12 kamper? På hvilket tidspunkt i sesongen blir en nyopprykket lag favoritt? Er tradisjonsrike Sif/Hessa favoritter med 8.plass og 15 poeng? En ting er sikkert. Vi går for 3 poeng uavhengig av motstandere, historie, kvaliteter, plassering eller om vi selv har 11 eller 18 mann tilgjengelig. Vi skal heve oss hver kamp på forskjellige områder, bryte barrierer og gradvis bli bedre som lag.

Snakkes torsdag 18:30