TRENINGSKAMP - Torsdag 2.3.2023 - Hareidsmyrane KGB kl 18:30
Hareid(4.div.) - Aksla 7-2 (4-2)
Mål: Khalil Abouzari, Elias Kverndokk Bjerkan 1
Assist: Alexander Volle og Marius Godø Holtet

13 dager siden sist kamp mot Langevåg der vi tapte 4-2 og det ble en ny kamp med mange scoringer, mange situasjoner, mye INNHOLD, sjanser og mål. Nye konstellasjoner igjen og 3-4 nye mann i nye posisjoner.

12 mann reiste over fjorden og fikk 1-0 i trynet allerede etter 1 minutt på et langskudd der det er dårlig press på ballfører.

2 minutter og Aksla me dstor sjanse der Jonas Karlsbakk kommer i bakrom men skyter på keeper som redder til corner.

6 min, Hareid har 5-meter, Akslaspiller header bakover i banen og Hareid presser, vinner ball og avslutter 2 ganger uten å score.

13 minutter 2-0. Vi er på vei fremover men blir brutt, Hareidspiller muligens i offside blir spilt gjennom og alene med keeper settes ballen i mål.

18 minutter og Ronald spiller ballen til Elias som soleklart IKKE er offside. Han setter ballen i mål etter strålende løp. Men blir avblåst for offside...Slik blir det når en kun har 1 dommer på 6700 m2!

20 minutter 3-0. Innkast. Ballen går ut over sidelinjen og ballen triller fremover i banen 15 meter lengre fremme. Vi står å venter på at innkastet skal tas lengre bak men innkastet kommer i bakrom, vi er på etterskudd, driblerier skudd mål!

33 minutter og vi scorer vårt første mål. 3-1. Alexander spiller gjennom Khalil som alene mmed keeper setter ballen sikkert i nota! Litt hope in the hanging snore igjen etter mye rart innledningsvis.

37 min. 4-1. Innlegg fra Hareid, ballen går i hånda på en av våre spillere, ballen går til en Hareid spiller og vår mann blir driblet av, skudd og keeper bed beinparade til corner. Corneren blir slått, vi står feilplassert flere plasser, dårlig markering og flere på halvdistanse. Too easy!

41 minutter og Ronald skyter i tverrligger fra 35 meter! Khalil er på retur med på en trippende ball fra 9 meter setter han den over.

44 minutter 4-2 ved Elias. Innkast, vi får etterhvert corner som blir slått inn, vi vinner første og andre ball og Elias får tuppet den i mål!

Pause: Går litt gjennom pressspill, avstander.

55 minutter 5-2. Her bommer vi grovt på press, sikring og det å sette motstander i offside.

75 minutter. Bra oppspill fra Daniel til Jonas. Vi misser ball og Hareid spiller en 60 meters markkryper opp, keeperVegar kommer ut men bommer på ball og Hareid har gått opp til 6:2.

80 minutter 7-2. Vi er i frispillingsfasen og overtall. Misser pasning/mottak og Hareid bryter, setter fart, avanserer og passerer våre røde drakter. Plutselig er Hareid i overtall 5:4! skudd mål.

Fin læring, tøff læring, bratt læringskurve der nesten ingen har 4. divisjonserfaring og mange er også uten 5.og 6. divisjonserfaring.

Neste kamp er neste uke mot divisjonskollega Blindheim.