Torsdag 16.juni 2022

Aksla - Åmdal  4-1 (2-0).

Mål Aksla: Ronald Dragoti 2, Fredrik Lilleaasen 1 og 1 selvmål etter innlegg fra Daniel Slotsvik

Se pre- og post-match intervju av spillere og ledere.

Se kampfakta og tabell.

Topp mot bunn skal jo være enkel match. Sånn blir det aldri!

Etter 1 minutt holdt vi på å få en stjernesmell som kunne resultert i rødt kort, straffe og baklengs etter et skummelt tilbakespill til keeper. Heldigvis ble det ingen av delene.....Dette ble kanskje en liten vekker og Akslamotoren kom i gang sakte men sikkert.

5 min. Aksla med skudd i tverra

6 min. Fredrik skudd, keeper fister til corner

10 min. esmeraldo til Sebastian som skyter over

12 min. Innlegg til Daniel som skyter over

1-0. 16 min. Fredrik Kårstad Lilleaasen scorer sitt første mål for sesongen når han er på rett plass til rett tid på et innlegg fra Sebastian. Hull på byllen!

2-0. 17 min. Even spiller til Daniel som legger inn. Der er en Åmdalspiller uheldig og setter ballen i eget mål.

25 min. Daniel utfordrer og er i godt lege til skudd men får ballen litt for langt foran seg.

30 min. Ulrik bryter ballen høyt oppe, spiller til Ronald som skyter rett utenfor. Vi bytter 5 mann

40 min. Åmdal med et skudd utenfor.

Pause: Vi har som enkeltspillere stresset for mye med ball på eget gress. Vi vil litt for mye og må av og til ta oss bedre tid NÅR en kan det. Og så må vi gire opp tempo når klima er rett! Som lag å kontrollere og diktere en kamp med temposkifte OG ball krever mer enda mer samtrening. Vi leder 2-0, har hatt fete sjanser og vil ut å ha mer!

55.min. Vetle skudd over etter bra presspill

56 min. 100% sjans til Aksla der de nesten scorer selvmål

57 min. Trippelsjanse til Aksla. Innlegg, kollisjon og Markus skyter over

3-0. 58 min. PUH! Her går det unna! Ronald Dragoti med skudd fra 16-meteren i mål!

60 min. Mathias Linga Lystad med skudd rett utenfor.

63 min. Vetle med innlegg og Mathias LL header i tverra

3-1. 65 min. Vi glipper i bakre og slipper Åmdal til for lett. Gjennomløp og skudd i lengste hjørne

67 min. Mathias LL med hodet rett utenfor. Vi bytter 5 mann.

73 min. 100% etter skudd rett utenfor av Simen

4-1. 75 min. Ronald med sitt andre for dagen der han bredsider inn ballen fra kort hold etter meget godt forarbeid av Esmeraldo

85 min. Klikk klakk brasiliansk spill der vi avslutter med skudd rett over.

88 min. Even alene med keeper og banker den i stanga og ut.

95 min. Slutt.

Sjansebonanza uten sidestykke. Vi vinner 4-1 uten å imponere oss selv eller andre med effektiviteten. Mye å gå på både fremover og bakover og nå er det tøff bortekamp mot Stordal/Ørskog neste torsdag!