Aksla-Hareid 2-1 (1-1)

Målscorere Aksla: Daniel Slotsvik (ass. Esmeraldo Dragoti) og Joakim Wrele (ass. Ronald Dragoti)

8.februar var sist vi hadde treningskamp, den gang mot Blindheim fra 4.div. I årets fjerde treningskamp møtte vi Hareid som også skal spille i 4.divisjon i år. Endelig litt mindre skader og korona og dermed 19 mann i troppen!

Hareid med stor sjanse rett fra avspark.

1-0. 2 minutter er gått og vi vinner et utspill ved Vetle som spiller Esmeraldo som igjen spiller nydelig Daniel igjennom. Alene med keeper er han iskald. Bra start!

10 min. Vi kontrer og Daniel skyter rett utenfor alene med keeper.

17 min. Esmeraldo løper fra alle og alene med keeper skrur han ballen rett utenfor stanga.

25 min. Fredrik vinner ballen på midten, spiller gjennom Daniel som skyter, men keeper fister til corner.

28. min. Daniel med skudd, rett utenfor.

1-1. 40 min. Hareid får frispark på ca. 30 meter, det blir skutt og ballen flakker. Sebastian i mål får et kne på ballen og ballen går ut i feltet der en Hareidspiller er først på retur og setter den i hjørnet.

45 min. Hareidspiller skyter hardt og lavt men Sebastian i målet er trygg og redder mesterlig.

Pause. Første omgang har Aksla dominert, hatt ballen mest, burde scoret flere og sluppet Hareid til få sjanser.

50 min. Aksla roter i frispilling bakfra, misser ball og Hareid skyter over mål.

Aksla er presset bakpå i starten av omgangen, misser ball for lett gjentatte ganger og slipper Hareid inn i kampen.

60 min. Aksla bytter 8 spillere samtidig!

65 min. Hareid med frispark. Sebastian redder

2-1. 69 min. Vi har kommet oss lenger opp i banen etter spillerbyttene. Ronald har ballen på ca. 30 meter, spiller fri Joakim som i trengt posisjon skyter i keepers lengste hjørne!

73 min. Even med bra skuddforsøk.

74 min. Vi kontrer, Joakim spiller fri Jørgen som skyter over

78 min. Vi mister ball i det oppbyggende spillet, Hareid dobler på kant, utfordrer og skyter i nettveggen

88 min. Lang ball fra Hareid, vi feilberegner stuss i bakre ledd og Hareidspiller er alene med keeper - tror alle. Men Sondre Groven har et ekstra gir, skrur på superkreftene og løper opp deres spiss, takler og vinner ball. Enorm jobb Sondre!

Vi ser oss fornøyde med prestasjonen i kampen men må fortsatt jobbe med å luke bort for enkle balltap i situasjoner der vi har mange spillalternativer! Fremgangen totalt sett de to siste månedene er god på tross av lite oppmøte på trening. Nå har de fleste hatt C19 og vi kan faktisk begynne å trene litt sammen som et LAG!