Magnus jobber til daglig i Aksla IL som leder for Telenor Xtra Fotballfritidsordning og trenerutvikler for alle fotballag. Han har også ansvar for fotballskoler og ekstratiltak.

Magnus har bred og lang erfaring på tross av ung alder og har trent damelag, G16, G19, herrelag og har bistått/vært assistent rundt by- og kretslag. Han ble også kåret til "Årets Drømmetrener" på Sunnmøre i 2017.

- Utvikling av individet og gruppen som helhet er utrolig spennende, sier trener Magnus Antonsen. Jeg gleder meg masse til å jobbe tett med spillerne på G19 i 2021, avslutter en smørblid Antonsen!

- Vi er strålende fornøyd med at Magnus har takket JA til dette, sier sportslig leder for herrer Johnny Vattøy. Gutt 19 består av 18 treningsvillige spillere. Flere spillere i klubben flyter og hospiterer mellom gruppene a-lag, G19 og G16 og vi har et godt differensiert system som vil fange opp både de som vil trene mye og bli god og de som vil trene mindre. Her vil Magnus sin kompetanse være midt i blinken for oss i Aksla. Det er kort vei opp til a-laget for de som vil trene der, avslutter Vattøy.

Vi kan også presentere Svein Helge Rafteseth som lagleder for laget. Han takket JA til å gå på sitt 16. år i Akslasystemet. Vi er imponert og takknemlig for at klubbkjemper som Svein Helge bidrar med sin kompetanse, tid og innsats for klubben!

svein helge.JPG


G19 trener pr. nå to ganger i uken i Sparebanken Møre Arena kl 2030. Dette vil utvides til 3 økter i uken over nyttår. Ønsker du å prøve deg på Aksla er det bare å kontakte:

Sportslig leder: Johnny Vattøy - mail - 9222 4164

Trener Gutt 19: Magnus Antonsen - mail- 9062 7373

johnny logo.jpg

Sportslig leder herrer - Johnny Vattøy