Longvafisk AS ved Odd Inge Longva har i dag signert en 3-årig sponsoravtale!

- Vi har støttet Aksla IL i flere år og signerer nå en lengre avtale. For at Aksla IL skal kunne fortsette å videreutvikle sitt positive arbeid for barn og unge i kretsen ser vi på dette som en flott måte å bidra, sier Odd Inge Longva.

Markedsansvarlig Johnny Vattøy i Aksla er svært godt fornøyd med at den lojale samarbeidspartneren forlenger avtalen.

- At Longvafisk AS utvider avtalen viser at våre partnere er fornøyd med arbeidet klubben gjør og har troa på at vi skal nå nye høyder i fremtiden med videre anleggsutvikling og tydeligere sportslig fokus, sier Johnny Vattøy. Vi håper alle benytter Longvafisk sine produkter både privat og i dugnadsarbeid for å fylle klubb- og lagskassa.


Longvafisk AS Ålesunds eldste fiskeutsalg. De holder til på kaia i Gangstøvika og selger det meste innen frossen fisk og skalldyr. De leverer til dagligvare, storhusholdning og privatmarkedet. Til privat husholdning tilbyr Longvafisk nå gratis levering i Ålesundområdet etter avtale.

Frivillige organisasjoner som idrettslag, korps samt klasser og russ er ofte i dialog med Longvafisk vedr. salg av produkter som gir klingende mynt i kassa.


Info om dugnadssalg

Longvafisks facebookside

Longvafisk sin hjemmeside

28872257_1880127822011767_1289887560704720896_n.jpg