Gode venner og godt samhold, mange dugnadstimer, sterk lidenskap og brennende iver. Klubbene er avgjørende for at barn og unge skal få sjansen til å realisere drømmene sine i idretten og for å ha en god plass å bo og vokse opp. Det vet vi i Sparebanken Møre, og er stolte over å ha inngått ny 3 års avtale med Aksla IL. 

Som aktiv samfunnsaktør i Møre og Romsdal, legger vi stor vekt på å engasjere oss i tiltak som bidrar til å sikre gode vekstvilkår for barn og unge. Mangfoldet og bredden i klubbene og idrettslagene er en viktig del av dette. 

- Vi har stor tro på at gode ideer, prosjekt og engasjement som får støtte, vil bidra til å gjøre lokalsamfunnet vårt til et attraktivt sted å bo, arbeide og vokse opp i – både i dag og i framtiden, sier Merete Wiig, banksjef i Sparebanken Møre. 

- Aksla IL er en klubb for barn og unge der en heier på hverandre og hvor det er lov å bli god. De jobber langsiktig og samarbeider godt med andre klubber i kommunen. Sparebanken Møre har fulgt utviklingen i klubben og samarbeidet med Aksla IL i mange år, og vi er veldig stolte over å kunne kalle oss samfunnssponsor for en slik flott klubb. Både Aksla IL og Sparebanken Møre bidrar på hver sin måte til å gjøre lokalsamfunnet til en god plass å bo og vokse opp i. Sammen kan vi utrette mye mer enn når vi står alene, slår banksjef Merete Wiig fast. 

 - Vi gratulerer Aksla IL så mye med nytt kjempe flott anlegg på magiske Ratvika stadion, og gleder oss til å følge klubben videre, sier Phillip Søvik, autorisert rådgiver i Sparebanken Møre.

- Aksla IL er i dag veldig stolte av at Sparebanken Møre fortsatt skal pryde fronten av våre røde drakter. Sparebanken Møre skal i tillegg profileres på alle klubbens plattformer. Vi har denne gang valgt å kalle vår hovedpartner Sparebanken Møre for Samfunnssponsor med bakgrunn i den viktige jobben vi sammen skal utføre i vår region. Aksla IL er blitt en meget stor klubb innenfor håndball og fotball og ved at banken investerer i oss vil vi lettere kunne ta vare på flere og dermed skape gode voksne mennesker, sier markedsansvarlig i Aksla IL Johnny Vattøy. Vi vil benytte muligheten å takke banken for en flott prosess og god avtale som gir klubben god forutsigbarhet i tiden som kommer. 

20210617_131536 _1_.jpg