Mål Aksla: Ronald Dragoti
Kampfakta og tabell.
Pre- og post-match av spillere og ledere på Instagram
Se bilder på Instagram/høydepunkt

En skikkelig toppkamp mot et godt Voldalag ventet oss. På bortebane i mai spilte vi 4-4 etter å ha ligget under 2-0; hentet det opp i gjen til 2-2, så 3-2, 3-3, 3-4 og da til slutt 4-4..

Denne gang stilte vi med full pupp og 18 mann i troppen - en god tropp med dekning på alle plasser.

5 minutter spilt og vi går opp i 1-0 ledelse. Flott oppspill av Lars, gjenlegg av Sebastian og flott skudd fra Ronald der ballen sniker seg inn i hjørnet. Bedre å lede enn å ligge under...som vi har hatt en tendens til.

8 minutter og Volda med stor sjanse der de lobber utenfor boksen fra 16m.

16 minutter og rødt kort. Utspill fra Voldakeeper, Joakim vinner ball, Jonathan kriger og Sebastian spiller Esmeraldo i bakrom men som blir felt som sistemann. Rødt kort til Voldaspiller og frispark. Frisparket blir skutt rett på keeper som fister ballen over mål. Påfølgende corner header Alexander utenfor.

20 minutter og Volda får frispark på 30 meter. Ballen lobbes inn i feltet, de vinner duell og ballen heades i tverligger.

25 min. Aksla med korridorfrispark og stor sjanse ved Erlend

Aksla med enorm strekk i laget på tross av en mann overtall. Masse ballmiss på Aksla og overganger til Volda.

26 minutter og Volda skjærer som en hot knife in butter gjennom Akslas forsvar. Hårfin offside heldigvis.

33 min. Vi misser ball i bearbeidingen, kontring i mot og Vegard redder oss fra nok en baklengs.

Masse slurv og "vas" både med og uten ball. Dårlig bevegelse, dårlig overblikk, dårlig 1.forsvarsjobb. Skulle tro vi var 2 mann mindre.

44 min. Nok en "§hot knife in butter". 100% til Volda. Vi skal være svært glade for at vi ikke allerede ligger under.

Pause. Vi må ta oss bedre tid og orientere oss når vi har ball. Vi leder og trenger ikke stresse med å få nummer 2.

48 minutter 1-1. Vi ligger med nok rett på riktig side men flytter ikke beina hurtig nok og Voldaspiller skyter til slutt mellom beina til Akslaspiller og i mål.

50 minutter. Vi slurver i oppspill, får kontring som gir corner. Dårlig markering på corner og Volda kiunne lett scoret igjen. Gutta fikk ikke Valium i drikken i pausen?

Volda kjemper som løver og skal ha skryt for det!

1-2. Vi er overtall i bearberidelsesfasen men slår rett i ryggen på en motstander. Ballen går i en bue opp, duell mellom 2 Akslaspillere og en Voldamann. Vi vinner ballen men misser den like fort. Volda går rett på mål og skyter flott i hjørnet.

Aksla tar mer over på slutten og viser muskler og mer energi, men presisjonen er lagt igjen hjemme denne dagen. Daniel med 100% sjanse er det nærmeste vi kommer i sluttfasen.

7 minutter på overtid tror vi at Markus har scoret men blir avvinket for offside dessverre.

En møkkakamp av oss og god innsats av Volda. Aksla-Tornadoen stod på gjennom samtlige 97 minutter! Tusen takk Og takk til publikum for oppmøte. Vi skal vise oss fra en mye bedre side kommende torsdag mot Sykkylve - også det hjemmekamp!