Torsdag 28.april 2022

Aksla-Spjelkavik2 3-2 (2-0)

Mål Aksla: Alexander Volle, Sebastian Gardien og Lars Martin Legernes Espetvedt.

Et nydelig kickoff i forkant av kampen med 500 fotballspillere i tog fra barneskolen, korpsmusikk, sponsortelt med godis til voksne og barn lagde en god ramme rundt kampen. Godt oppmøte på kampen ble det også! Aksla hadde en bra 1.omgang og ledet 2-0 og gikk i tillegg opp til en trygg ledelse 3-0 etter 50 minutter. Så startet "moroa". Vika scoret etter rot i forsvaret i det 55. og 63. minutt noe som gjorde at vi skalv litt i halebeinet. Da Vika i tillegg fikk en heading i tverra så vi litt sjeikistiven ut!! Vi kom oss ikke ut i press og mistet i tillegg for lett ballen. En svak 2.omgang av oss, men likevel ror vi båten i land og legger 3 poeng i fjæra i Akslaland!