1.seriekamp - Fredag 21.4.2023 - Volda Stadion kl 18:30
Mål Aksla:
Assist Aksla:

Etter en lang og tøff oppkjøring med få folk, varierende resultat og prestasjon var vi spente på vår egen status i møtet med Volda som også kom med førstelagsspillere fra Norsk Tippingliga. Det viste at de tok oss på alvor.

10 av de 14 spillerne som spilte mot Volda2 har aldri spilt 4.divisjon så det var en uerfaren gjeng som stilte til start. Men la det være sagt med en gang. Gutta gjorde manns jobb og la ned en enorm jobb.

Kampen startet med et overtak til Volda der de skaper noen farligheter. Aksla er litt nervøse offensivt og misser ball for lett. Kampen jevner seg ut og totalt sett et det greit med uavgjort til pause.

2.omgang blir ganske lik den første, men Aksla produserer flere sjanser og er meget nær flere ganger å score. Etter 66 minutter misser vi defensivt og en Voldaspiller kommer i løpsduell med en Akslaspiller innenfor 16-meteren og dommeren dømmer straffe etter at spilleren faller. Surt. Straffen settes i mål. Etter dette er det Aksla som skaper flest sjanser og bør ved 2 anledninger score, men denne gangen ville det seg ikke.

Vi gjør årsbeste på flere områder og på tross av lite trening sammen ser vi ut som ETT lag på banen - og det er en god start.

Kommende kamp er Langevåg hjemme fredag 28.4. Et lag vi tapte 4-2 mot i februar. Vel møtt til kamp.